Istanbul – Bucharest by Play

Sprijinit financiar de TANDEM EXCHANGE Turcia, Administratia Fondului Cultural National, Romania si Arcub – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti finanțat în cadrul Programului cultural „București – Orașul in-vizibil”, proiectul se focuzeaza pe promovarea tinerilor dramaturgi romani pe plan international, creand posibilitate de mobilitate prin deschiderea unei axe culturale Istanbul – Bucuresti.


20 de artisti turci si romani documenteaza realitati comune ale celor doua societati, mai putin comode, provocatoare, bazate pe 40 de povesti ale oamenilor printr-o calatorie pornind din Babadag, județul Constanța și continuind prin cartierele Istanbului Sulukule, Kuștepe și Balat si terminand în estul Turciei cu refugiati din Siria. Toate aceste povesti si energii artistice vor fi transpuse intr-o piesa de teatru regizata in tandem in Bucuresti si in Istanbul.

dramAcum este un ONG activ in generarea de dramaturgie nouă, tehnici dramaturgice inovatoare precum si producția de spectacole. DramAcum utilizează dramaturgia ca instrument de acțiune socială.
Köşe este un colectiv de artisti ce inoveaza in coproductiile cu comunitatile locale pe care le duc in context nationale si international.


Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

TANDEM – Cultural Managers Exchange Turkey-EU is an initiative of the European Cultural Foundation (Amsterdam), MitOst (Berlin), Anadolu Kültür (Istanbul), and funded by Stiftung Mercator (Essen). www.tandemexchange.eu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s